• Momenteel kent FEHAC onderstaande 'VRIENDEN'

  Met ingang van het kalenderjaar 2013 is de FEHAC gestart met een nieuw initiatief, ‘Vrienden van de FEHAC’ Het ‘Vrienden van de FEHAC’ programma is gericht op professionele toeleveranciers en/of dienst­verleners, die aantoonbaar betrokken zijn bij klassieke voertuigen en/of hun gebruikers, het gebruik- en de restauratie van klassieke voertuigen.

  Wie kan zich bij ‘Vrienden van de FEHAC’ aansluiten ?
  Bedrijven of organisaties met een aantoonbare betrokkenheid bij klassieke voertuigen en/of hun gebruikers, het gebruik- en de restauratie van klassieke voertuigen in het algemeen. Ook zij die specifieke producten en/of diensten leveren toegesneden op de wensen van leden van FEHAC in het bijzonder, kunnen zich aansluiten bij ‘Vrienden van de FEHAC’ worden. Klik hier om te zien welke bedrijven u voor zijn gegaan. Bedrijven, aangesloten bij ‘Vrienden van de FEHAC’ betalen € 150,-- (excl. BTW) per jaar.

 • Doelstellingen van ‘Vrienden van de FEHAC’

  Het ‘Vrienden van de FEHAC’ programma kent een aantal doelstellingen:

  • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners;
  • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen leden van FEHAC en de ‘Vrienden van de FEHAC’ leden;
  • Het stimuleren en/of initiëren van alles dat kan bijdragen tot gebruik en behoud van klassieke voertuigen;
  • Het op een voor beide partijen aantrekkelijke manier bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

  Voordelen van ‘Vrienden van de FEHAC’

  • Aangesloten bedrijven mogen het ‘Vrienden van de FEHAC’ logo voeren;
  • Gratis abonnement op FEHACtiviteiten;
  • Deelname aan- en/of uitnodiging voor door FEHAC georganiseerde evenementen;

  Aanmelden voor ‘Vrienden van de FEHAC’

  Voor het aanmelden als bedrijf bij ‘Vrienden van de FEHAC’ kunt u het aanmeldformulier invullen. Bij acceptatie ontvangt u een factuur. Na betaling van de factuur ontvangt u een sticker en een JPG bestand van het ‘Vriend van de FEHAC’ logo. Deze kunt u in bedrijf aanbrengen en daarmee tot uiting brengen, dat u een ‘Vriend van de FEHAC’ bent. De FEHAC behoudt zich het recht om aanvragen, zonder recht op correspondentie, te weigeren. Wij zien uw aanmelding als ‘Vriend van de FEHAC’ met belangstelling tegemoet.

  Aanmeldingsformulier Vrienden