• Leather Repair NLD 

  Lage Ham 190,
  5102 AE Dongen
  M. 06 387 333 99
  E: info@leatherrepairnld.com

  Leather Repair NLD is gespecialiseerd in het conserveren, restaureren en reconstrueren van leder zodat de authenticiteit en patina behouden blijft. Rob Oomen, eigenaar van Leather Repair NLD runt een flexibel bedrijf dat zich specialiseert in het restaureren van leer. Het specialisme richt zich voornamelijk op oldtimers en prewar cars.

  Uitgangspunt: wat origineel is moet origineel blijven! Het leer wordt zodanig hersteld dat craquelé wordt opgevuld, de krassen of snedes worden verwijderd en schaafschades niet meer te zien zijn. Het doel is om het originele leer weer in topconditie te brengen en de juiste uitstraling intact te laten.

  Schade aan leer ontstaat vaak door slecht onderhoud; “de blanke lak” gaat er af, de verf wordt aangetast en daarna het leer. Wees er op tijd bij en wacht niet te lang om dit nog duurzaam te kunnen herstellen.

  Leather Repair NLD biedt ook de mogelijkheid om op locatie te restaureren middels hun mobiel atelier. De klant ziet langzaam aan het werk vorderen met bijkomend voordeel dat wensen tijdens het proces nog kunnen worden bijgesteld. Grote en goed te demonteren delen worden in het mobiel atelier gespoten voorzien van adequate afzuiging en een in hoogte verstelbare werktafel. Kleinere delen of lastig te demonteren delen worden in de auto gespoten. Alles wordt zorgvuldig afgeplakt en er wordt gespoten met een minimum aan nevel. Overlast beperken en efficiency gaan hier hand in hand.

  Ook het authentieke leer behouden? Leather Repair NLD helpt dan graag.

  Website Leather Repair NLD