• Professionele oplossingen en topkwaliteit – met deze succesvolle combinatie mag Glasurit zich al 130 jaar scharen onder de toonaangevende merken als het gaat om lakreparatie bij personenauto’s en bedrijfswagens. Zelf succesvol zijn is echter niet genoeg voor ons. We willen ook autoschadeherstelbedrijven succesvol maken! Trouw aan ons motto ‘ProFit met Glasurit’ zorgen we er daarom voor dat autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld veilig en glansrijk zaken kunnen doen.

    Het is ons doel de beste oplossingen aan te bieden. Daarom zijn we voortdurend bezig ons product- en dienstenaanbod verder te ontwikkelen. We maken uw autoschadeherstelbedrijf fit voor de toekomst. Met innovatieve lakproducten en -systemen voor een briljant eindresultaat, met steeds betere instrumenten om snel en trefzeker kleuren te zoeken, met een groeiend adviesaanbod om het aanwezige besparings- en ontwikkelingspotentieel te benutten, en – niet in de laatste plaats – met een uitgebreid trainingsprogramma via een wereldwijd trainingsnetwerk.

    De altijd hoge kwaliteit van Glasurit op elk gebied heeft ertoe geleid dat Glasurit-autoreparatielakken wereldwijd van vrijwel alle vooraanstaande autofabrikanten een approval hebben gekregen voor reparaties. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld gebruik maken van Glasurit.

    Ga naar de website van Glasurit