• FIVA Indentity Cards

  Zowel nationaal als internationaal dient u in veel gevallen voor deelname aan historische rally's, maar ook voor deelname aan een concours d'élégance, in het bezit te zijn van een FIVA Identity Card. Voor voertuigen met een Nederlands kenteken verzorgt de FEHAC als nationale vertegenwoordiger (ANF) van de FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens) de afgifte van FIVA Identity Cards. De FIVA Identity Card wordt in de meeste gevallen ook geaccepteerd bij deelname aan historische FIA evenementen.

  Om in aanmerking te komen voor een FIVA Identity Card dient u de aanvraag volledig en waarheidsgetrouw in te vullen.

  De aanvraagprocedure voor een FIVA Identity card verloopt volledig online. Klik hier om u aan te melden. Kies het land waarin de auto staat geregistreerd en vul de gevraagde gegevens in. U ontvangt binnen 1 à 2 dagen bericht voor verdere stappen. Voor vragen omtrent de aanvraagprocedure kunt u mailen naar fivaic@fehac.nl

  Verlengen
  De Identity Card heeft een geldigheidsduur van 10 jaar na datum afgifte. De ID Card kan niet verlengd worden. Is uw ID Card niet meer geldig dan dient u een nieuwe aanvraag in te dienen.

  • De FIVA Identity Card is geen bewijs van authenticiteit/originaliteit van het voertuig, ze dient ter identificatie van het voertuig en geeft een beschrijving van het voertuig op het moment van afgifte.
  • De FIVA Identity Card mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden en/of om de geschiedenis van het voertuig te bewijzen.
  • De FIVA Identity Card blijft eigendom van de FIVA. Deze kan worden ingenomen door officials van de FIVA of van de FEHAC. Op verzoek van de FEHAC moet de FIVA Identity Card worden opgestuurd naar de FEHAC.

  Een overzicht van de kosten vindt u hier: Prijslijst FEHAC

  Bunnik 22-6-2021