• WijKopenAutos BV, Valschermkade 16,
  1059CD Amsterdam
  Telefoon: 020 - 747 0401
  Email: info@wijkopenautos.nl

  Oldtimer-eigenaren lopen bij de verkoop van hun auto vaak aan tegen het feit dat het aantal potentiële kopers zeer beperkt is. Dit heeft twee hoofdoorzaken: oldtimers vereisen veel tijdsintensief onderhoud en zijn mede daardoor kostbaar in gebruik. Ze spreken een specifieke markt van liefhebbers aan, waarop het aanbod de vraag bovendien vaak overstijgt. Hoe kom je toch op een snelle en lucratieve manier van je oldtimer af? Wijkopenautos.nl biedt oldtimer-bezitters de kans hun auto op een makkelijke en efficiënte manier voor een goede prijs te verkopen.

  Door middel van een online-prijsindicatie en een uitvoerige taxatie, verricht door ervaren monteurs in de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging, stellen we de exacte waarde van je oldtimer vast. Op basis hiervan doen wij jou vervolgens een bod. Accepteer je dit bod, dan heb je het geld binnen twee werkdagen al op je rekening.

  Zo werkt ons doeltreffende concept, dat dankzij onze omvangrijke ervaring door veel van onze klanten hoog is gewaardeerd.

  Website Wij kopen autos