• Met het samenvoegen van de merken Europeesche en a.s.r. is er een einde gekomen aan het partnerschap tussen FEHAC en de Europeesche. Het goede nieuws is dat het partnerschap nu wordt voortgezet onder de vlag van a.s.r.

  De Oldtimerverzekering van a.s.r. is, met hulp van de kennis en ervaring van de Europeesche, in 2018 vernieuwd. De verzekering voldoet sindsdien aan alle negen eisen die de FEHAC stelt aan een kwalitatief goede oldtimerverzekering en draagt daarmee het felbegeerde ‘FEHAC-keurmerk’. a.s.r. is verzekeraar sinds 1720 en behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. In de verzekeringsmarkt voor oldtimers is a.s.r. nu marktleider en zal vanuit die rol een belangrijke partner zijn voor FEHAC.

  a.s.r. wil een betrouwbare partner zijn voor haar klanten en hen transparante verzekeringen bieden. Tegelijkertijd wil a.s.r. duurzame en stabiele waarde creëren voor hun stakeholders. Daarom heeft het voor a.s.r. prioriteit om eenvoudige en transparante producten te leveren, helder te communiceren en klanten op eerlijke wijze te behandelen.

  Als onderdeel van haar missie wil a.s.r. in de maatschappij de volgende rollen vervullen: een verzekeraar waar klanten op kunnen vertrouwen, een stabiele financiële instelling, een mensgerichte werkgever en een waardevolle deelnemer aan de maatschappij.

  Met de Oldtimerverzekering van a.s.r. kan de klant onbezorgd toeren:

  • Verzekering voldoet aan de eisen van de FEHAC
  • Pechhulp in Nederland buiten de woonplaats meeverzekerd
  • 5% korting voor leden van FEHAC-merkenclub
  • Hele jaar dekking, dus ook op een mooie winterdag verzekerd

  Ga naar de website van a.s.r.