•  

  Naam: Fiat Club Nederland
  Merk: Fiat
  Categorieën: Personenauto's
  Regio:  

   

  De Fiat Club Nederland heeft tot doel om Fiat’s erfgoed in Nederland op de weg te houden door eigenaren van de soms uiterst zeldzame exemplaren met elkaar in contact te brengen of door technische informatie te verstrekken aan de eenvoudige sleutelaar of de fanatieke restaurateur. We geven daarbij het goede voorbeeld met onze eigen clubauto:

  FCN500Binnen de club bestaan voor veel modellen aparte registers, waarin de liefhebbers van een specifiek model elkaar vinden. Onze club telt enkele honderden leden en mag nog steeds nieuwe leden verwelkomen.

  Sleutelen aan en lezen over een Fiat is leuk maar er moet natuurlijk ook gereden worden! Daarom organiseert de Fiat Club Nederland met regelmaat toertochten en puzzelritten, wat de talrijke deelnemers iedere keer weer de mogelijkheid biedt niet alleen hun eigen, maar ook andermans Fiat beter te leren kennen.

  Omdat ieder model Fiat welkom is, is er op de clubevenementen altijd een grote variëteit aan auto’s te bewonderen. Met ieder model bedoelen we ook moderne Fiats, hoewel veel leden die een moderne Fiat bezitten ook wel opvallend vaak een klassieke Fiat in de garage hebben staan……

  Ga naar de website