• Programma FEHAC Academy zondag19 januari 2020

  12:00 uur
  Innovatieve brandstoffen - Peter Koger van FEHAC geeft een presentatie over de initiatieven en de resultaten van FEHAC, m.b.t. de ontwikkeling van nieuwe brandstoffen. Belangrijk voor de achterban die met klassieke voertuigen van doen heeft, maar ook voor nieuwe voertuigen alternatieve brandstoffen opleveren.

  13:30 uur
  Hoe werkt veilen -  Auctim (Moyersoen) België. Dit veilinghuis en businesspartner van FEHAC, gaat met een nieuwe naam de markt op. Onder de oude naam al jaren toonaangevend actief in België, gaan zij nu internationaal opereren.

  Er wordt uit de doeken gedaan hoe het proces van veilen in zijn werk gaat en hoe dat tegenwoordig vooral op Internet plaatsvindt.

  Aansluitend aan de presentatie zal een “traditionele” veiling van een aantal aansprekende modellen van klassieke voertuigen worden gehouden.

  De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan Make-a-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland wil jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door hun allerliefste wens te laten uitkomen.  

  14:30 uur
  Forgotten oldtimers - Aart van der Haagen. Autojournalist voor met nadruk klassieke voertuigen, geeft een presentatie over het behoud van klassieke voertuigen. Een presentatie die met humor ook serieuze onderwerpen daarover naar voren brengt.

  15:30 uur
  Innovatieve brandstoffen - Peter van Gelder. Als producent van alternatieve brandstoffen geeft hij namens Ecomaxx een presentatie over de eigenschappen en waarom deze nieuwe brandstoffen door het ontbreken van ethanol en andere toevoegingen zo’n belangrijk alternatief zijn.