•  

  Naam: Voorschotense Oldtimer Vereniging
  Merk: Onafhankelijk
  Categorieën: Personenauto's, vrachtauto's motorfietsen en brommers
  Regio:  Voorschoten

   

  De Voorschotense Oldtimer Vereniging (VOV) is opgericht op 27 maart 1996 en opgenomen in het verenigingsregister van de KvK onder nummer 40448506.

  De VOV heeft als doelstelling het bijeenbrengen van oldtimerliefhebbers uit Voorschoten en omstreken, om samen aan evenementen deel te nemen, gegevens van de verschillende voertuigen uit te wisselen, zoals informatie voor restauraties, onderdelen en adressen.

  De leden ontvangen vier keer per jaar het clubblad VONK. Daarnaast worden ze regelmatig via een Nieuwsflits op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen. Ieder lid mag onbeperkt en gratis adverteren in het clubblad.

  Het lidmaatschap staat open voor bezitters van een motorvoertuig (auto's, vrachtwagens, motorfietsen, brommers) dat ouder is dan 20 jaar.

  De contributie bedraagt per 2019 € 32,50 per kalenderjaar. Voor nieuwe leden geldt een éénmalig entreebedrag van € 10,--.

  Donateurs, die tevens het clubblad VONK willen ontvangen, betalen € 26,-- per kalenderjaar.

  Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij de ledenadministratie van de vereniging, e-mail: secretaris@vovnieuws.nl, telefoon 079-3419583

   

  Ga naar de website