• Na drie succesvolle eerdere edities in 2014, 2016 en 2018 is het inmiddels traditie geworden dat de FEHAC elke twee jaar de Taxatievakdag organiseert. Door corona lukte dat de afgelopen jaren niet, maar nu is het weer zover: op vrijdag 21 april 2023 wordt in het BOVAG-huis te Bunnik de 4de  FEHAC Taxatievakdag gehouden. Op deze dag is iedereen welkom met belangstelling voor het vak van taxateur klassieke voertuigen: voor clubvertegenwoordigers, taxateurs, verzekeraars en alle overige belangstellenden.

  Aan de details van het programma wordt nog volop gewerkt, maar in ieder geval kunt u verwachten:

  • de actualiteiten van het taxateursvak
  • voertuigtechniek na 1945 en restaureren
  • het zelf beoordelen en taxeren van vier bijzondere klassieke voertuigen
  • nieuwe diensten rond taxeren
  • als afsluiter een leuke pubquiz die de klassieker kennis van de deelnemers test

  Start om 10.00 uur (inloop vanaf 9:30 uur), einde 17.00 uur. Een goede lunch en drankjes tussendoor. Tijdens de pauzes kunt andere taxateurs ontmoeten en de te taxeren voertuigen goed bekijken. Van te voren krijgen de deelnemers nog een opgave van te taxeren voertuigen die er in en rond het BOVAG-huis staan. Ook krijgt u dan het programma in detail.

  Na afloop krijgt u een certificaat van deelname. Het bijwonen van deze dag geldt als permanente educatie voor de verschillende  taxateurs-organisaties in Nederland en België.

  Voor de taxateurs met het predicaat FEHAC Goedgekeurd Taxatierapport op de FEHAC taxateurslijst staat de inschrijving open. Taxateurs op de FEHAC-taxateurslijst betalen het gereduceerde tarief van € 140 (normaal € 170). Voor taxateurs uit onze ledenclubs kost deelname € 95.

  Ik hoop weer velen van u te begroeten op vrijdag 21 april,

  Met vriendelijke groet,

  Namens de FEHAC: Herman Steendam
  Organisatie FEHAC Taxatievakdag 2023
  email: wvt@fehac.nl