• Persbericht
  FEHAC Taxateurs Vakdag donderdag 10 april 2014

   
              

  Op 10 april 2014 organiseert de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, samen met de Federatie TMV en de stichting VRT, in het Mobiliteitshuis te Bunnik een leerzame en interactieve vakdag voor taxateurs van klassiekers en oldtimers.

  Met:

  • deskundige sprekers rond het taxatievak in de praktijk
  • PE punten voor VRT en TMV erkende taxateurs
  • het door de deelnemers waarderen van vier voorbeeldauto’s

  Het waarderen gebeurt anoniem: er wordt op de taxatiedag met stemkastjes gewerkt. 

  De taxatiedag is van 10.00 - 16.30 uur (inclusief lunch) in het Mobiliteitshuis te Bunnik.
  Deelname kost € 85,- per persoon. De dag is vooral bedoeld voor de taxateurs met het predicaat FEHAC Goedgekeurd Taxatierapport, maar staat ook open voor iedereen met interesse voor het vak van taxateur van klassieke voertuigen.

  Deelnemers ontvangen ruim tevoren een gedetailleerd programma van de dag en tevens een opgave van de vier klassieke voertuigen die op 10 april getaxeerd gaan worden.

  U gaat naar huis met een syllabus van de dag vol met nuttige informatie en een deelnamecertificaat  dat recht geeft op PE punten bij de VRT en bij de TMV.

  Opgave: 

            Secretariaat FEHAC
            Mobiliteitshuis
            Kosterijland 15
            3981 AJ Bunnik
            email: secretariaat@fehac.nl
            tel. (030) 659 53 70

  Na uw opgave ontvangt u een bevestiging en een nota voor deelname. Uw deelname is definitief na betaling en u ontvangt dan eind maart het gedetailleerde programma plus een opgave van de te taxeren voertuigen. Want: goed taxeren vergt een goede voorbereiding

  11 april 2014