• ROLLEND ENGELS ERFGOED EVENEMENT -REEE 2015-

    Dit jaar is het de derde keer dat het unieke Rollend Engels Erfgoed Evenement plaats vindt (afgekort REEE) en wel op zondag 11 oktober 2015. Deze toertocht voor liefhebbers en bezitters van Engelse, historische auto’s was de voorgaande keren een groot succes en het evenement groeit snel in aantal deelnemers en bekendheid. Ook voor dit jaar zijn de verwachtingen weer hoog, de organisatie heeft weer een aansprekende route samengesteld.

    De ontvangst is vanaf ca.10:00 uur in het Ford Museum in Hillegom. Daarna volgt vanaf elf uur de eenvoudig en goed beschreven toerrit naar het Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome in Lelystad. De ongeveer honderd kilometer lange route leidt door het ‘Groene Hart’ van Nederland en door de ‘Eemvallei’ naar Lelystad. Daar worden alle deelnemers vanaf half vier ontvangen. Iedere eigenaar van een Engelse historische auto is welkom. Het is niet nodig om aangesloten te zijn bij een merkenclub. Vorig jaar groeide het aantal deelnemers naar ruim negentig stuks, met zeventien verschillende merken. Meer merken en qua authenticiteit alweer exclusiever dan het jaar ervoor, belooft het weer een grandioos evenement te worden. Heeft u nog een historische, Engelse auto in de schuur staan en wilt u ook deelnemen?

    Alle informatie over deze toerrit vindt u op de website: www.reee.nl of neem contact op met Pim Amelsbeek: Mob. 06 28550438, E-mail: reee.rit@gmail.com

  • 31 augustus 2015