• Record aantal bezoekers InterClassics Maastricht

    De 28e Classic Car Show van InterClassics, die van 12 t/m 15 januari in Maastricht werd gehouden, is door maar liefst 35.333 Oldtimer liefhebbers bezocht. Ook de stand van FEHAC trok veel bezoekers, die konden genieten en leren van boeiende voordrachten in de FEHAC Academy. 

    Het is de beste editie ooit voor InterClassis, die inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen van Europa. Dit bezoekersrecord toont aan dat klassieke auto’s nog altijd bij een groot publiek tot de verbeelding spreken. Naast de klassiekers werden op de beurs ook youngtimers en supercars getoond. Deze ontwikkeling zorgt voor een verjonging van de doelgroep van InterClassics. Tijdens de beurs werd goed zaken gedaan. Veel prachtige automobielen wisselden van eigenaar. InterClassics trok ook veel buitenlandse bezoekers. 

    De volgende editie van InterClassics Classic Car Show Maastricht vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024 in MECC Maastricht. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website www.interclassics.events