•  

  Naam: Opel Kadett C Club Belgium-Holland
  Merk: Opel
  Categorieën: Personenauto's
  Regio:  

   

  Eind 1987 ontmoetten bij toeval een aantal Belgische en Nederlandse Opel Kadett C liefhebbers elkaar in België. Het idee ontstond een club voor de Opel Kadett C op te richten. Enige maanden later, in februari 1988, en was bestaan van de Opel Kadett C club Belgium een feit.

  Door de grote toeloop van leden uit België, maar ook Nederland, werd de naam van de club al begin 1989 omgedoopt tot Opel Kadett C-Club Belgium-Holland.

  Tijdens verschillende meetings en shows bleek de belangstelling voor de club telkens groot, waardoor ook het ledental snel groeide. De snelle ontwikkelingen binnen onze club vereisten aanpassing in de organisatie en hebben de leden besloten deze te 'verhuizen' van België naar Nederland. Op 16 december 1994 werd onze club ingeschreven in het Nederlandse verenigingsregister. 

  Het is belangrijk een goede club voor deze auto's te hebben. Een club die gedragen wordt door groep enthousiastelingen. En die hebben we! Op dit moment hebben wij rond de 250 leden in Nederland, België, Duitsland en zelfs Engeland.

  Ga naar de website