• Online presentatie vanaf 27 november 2020

  Bunnik 18-11-2020.

  Het FEHAC-congres Oldtimers op weg naar morgen wordt als online-congrespresentatie doorgeschoven naar 27 november 2020. Vanwege de coronamaatregelen kan het congres niet gehouden worden in de vorm die de FEHAC aanvankelijk voor ogen stond.
  De informatie die tijdens het congres zou worden gepresenteerd blijft echter actueel en zeer de moeite waard voor liefhebbers van mobiel erfgoed, beleidsmakers en politici.
  Wel is het natuurlijk jammer dat de FEHAC de congresdeelnemers niet fysiek in het prachtige Louwman museum kan ontvangen. Maar we hebben met dit alternatief een goede oplossing gevonden om de vele belangstellenden toch over de belangrijke onderwerpen te informeren.

  Belangrijke sprekers in gevarieerd programma
  Op 27 november 2020 wordt de presentatie geopend door FEHAC-voorzitter, Stefan Hulman en door het bestuurslid erfgoed, Herman Sluiter. Er is gelegenheid om online schriftelijk vragen in te dienen naar aanleiding van de presentaties. Na 27 november kunnen de presentaties ook via de FEHAC-website nog worden gevolgd en dan daarop reageren blijft uiteraard mogelijk. 
  Het moment waarop de online-congrespresentatie van start gaat wordt op korte termijn bekend gemaakt.  

  De volgende presentaties kunt u - onder voorbehoud - verwachten:

  • Directie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen over het belang van het behoud van mobiel erfgoed 
  • TU Delft, Prof. dr. G.P.(Bert) van Wee, met uitkomsten van onderzoek naar de maatschappelijke baten en lasten van mobiel erfgoed 
  • DIFFER, Prof. dr. ir. M.C.M. (Richard) van de Sanden over de ontwikkeling van nieuwe, schone, niet fossiele brandstoffen
  • Skynrg, Tijmen van Loon over de productie van synthetische brandstof of e-fuel 
  • Louwman Museum directeur Ronald Kooijman over behoud van mobiel erfgoed op de weg en in musea
  • Interview met FIVA-voorzitter Tiddo Bresters.