• Nationale Oldtimerdag 19 juni 2022

  De Nationale Oldtimer dag in Lelystad is het jaarlijkse terugkerende topevent voor historische automobielen dat traditioneel plaats vindt op de derde zondag in juni (Vaderdag).

  Deze meeting van glorieuze automobielen met de eretitel ‘rijdend erfgoed’ kent op zondag 21 juni 2021 de 36e editie. De Bataviaboulevard in de Flevolandse hoofdstad wordt gevuld met de mooiste klassiekers; automerken en typen die een rijdende legende zijn geworden. Een prachtige mix van historische, meest vooroorlogse automobielen en jongere gestroomlijnde bolides uit de jaren tot 1970.

  Aan de boorden van de voormalige Zuiderzee staan ruim 400 oldtimers te glimmen voor een prachtige familiedag. Het evenement is uitgegroeid tot de grootste meeting in haar soort in de Benelux en is zowel voor deelnemers als bezoekers gratis toegankelijk. In het programma is een toertocht opgenomen zodat u de automobielen ook rijdend kunt bewonderen.

  Ook de FEHAC zal daar aanwezig zijn om eventuele vragen over het mobiel rijdend erfgoed te beantwoorden. Op de stand zullen Twee prachtige oer-Hollandse en bijzondere DAFJES te bewonderen zijn.

  Gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers! Er is volop parkeergelegenheid op het terrein van Batavia Stad tegen het dagkaarttarief van € 3,00.

  Bezoekersinformatie: Batavia Haven, Bataviaboulevard, Lelystad