• 11 tot 14 januari 2018 - FEHAC ondersteunt 25-jarig jubileum InterClassics Maastricht

 • Van 11 tot en met 14 januari 2018 zal Maastricht in het teken staan van de 25ste editie van InterClassics Maastricht. De jubileum editie van de oldtimer beurs, die inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimer beurzen van Europa, zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan classic cars, van onderdelen tot automobilia.

  Geschiedenis
  In 1994 is het Oldtimerclub Gronsveld die de eerste editie van InterClassics organiseerde in één van de hallen van MECC Maastricht. Sinds 1996 wordt de beurs georganiseerd door MECC Maastricht. Geboren als InterClassics heeft de beurs door de jaren heen een aantal naamswijzigingen ondervonden. Zo werd de naam in 2003 veranderd in ‘InterClassics & TopMobiel’ en vanwege de uitbreiding van de beurs naar de zuiderburen, InterClassics Brussels, werd in 2015 de naam omgedoopt tot ‘InterClassics Maastricht’.

  Jubileumeditie
  De afgelopen kwart eeuw heeft de beurs in totaal maar liefst 400.000 bezoekers mogen ontvangen. De groei van de bezoekersaantallen, van enkele duizenden bezoekers tijdens de eerste editie in 1994 tot en met de verwachting van 30.000 bezoekers voor de komende editie, vormt een solide basis voor de toekomst. FEHAC is ook dit jaar weer gevraagd de regie te voeren over de Clubhal. In de Clubhal, het middelpunt van Interclassics 2018 en voorzien van een eigen ontmoetingscentrum, zullen bij FEHAC aangesloten clubs hun mobiel erfgoed tentoonstellen. Daarnaast verzorgt de FEHAC Academy informatie en discussie over techniek en politiek rond klassieke voertuigen.

  In deze editie zal FEHAC Academy veel aandacht besteden aan de actuele thema's duurzaamheid en milieuzones. Wanneer uw club wil deelnemen aan dit evenement en een stand wil inrichten in de clubhal, dan zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Op die manier kunt u laten zien hoe duurzaam het behouden van het erfgoed is, en daarmee de presentatie van de FEHAC Academy ondersteunen.

  FEHAC-ledenclubs kunnen hun leden binnenkort een aanzienlijke korting op de entree voor dit unieke event in het zuiden des lands bieden.

  Kijk voor meer informatie op www.interclassicsmaastricht.nl

  14 juli 2017