• Het Nationale Mobiliteitsdebat

    Op donderdag 9 maart organiseert RAI Vereniging ‘Het Nationale Mobiliteitsdebat’ in de Jaarbeurs in Utrecht, in samenwerking met de Mobiliteitsalliantie*. In dit debat gaat Kamerleden van grote partijen de verbale strijd met elkaar aan over Mobiliteit in de toekomst: hoe kan het duurzamer, slimmer, eerlijker, flexibeler en veiliger?

    Aan de hand van prikkelende stellingen delen de Kamerleden Barbara Visser (VVD), Martijn van Helvert (CDA), Eric Smaling (SP), Attje Kuiken (PvdA) en kandidaat Kamerlid Huib van Essen hun visie met de zaal, en vooral met hun opponenten. Debatleider Rens de Jong houdt strak de leiding. De aanmeldingen stromen al binnen vanaf de eerste save-the-date.

    Heeft u zich nog niet aangemeld: u bent nog steeds van harte welkom en u kunt zich aanmelden met een e-mail aan public affairs adviseur Miranda Maasman.

    *De Mobiliteitsalliantie is een uniek, breed samenwerkingsverband, dat werd geïnitieerd door ANWB, RAI Vereniging, TLN, NS, KNV, HTM, RET, GVB en Transdev vanuit een gedeeld gevoel van urgentie en met één gezamenlijk doel: Nederland vooruit helpen. De partijen pleiten voor een gezamenlijke, integrale lange termijn visie op mobiliteit. Ingericht vanuit het perspectief van de gebruiker, duurzaam, met aandacht voor alle modaliteiten en met optimale afstemming daartussen. Deze oorspronkelijke Mobiliteitsalliantie is recentelijk aanzienlijk uitgebreid met BOVAG, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA), reizigersorganisatie ROVER, MKB Infra, de Vereniging voor Zakelijk Rijders (VZR), Qbuzz, de Federatie voor Historische voertuigen (FEHAC) 

    1 maart 2017