•  

  Naam: Hadi-Mazda Club
  Merk: Mazda
  Categorieën: Personenauto's
  Regio:  

   

  De Hadi-Mazda Club is in 2014 opgericht door 3 enthousiaste oldtimer Mazda eigenaren. Het is een landelijke vereniging met een kleine doch enthousiaste groep leden. Doel van de vereniging is het bijeenbrengen van geïnteresseerden in Oldtimer en Youngtimer Mazda personenwagens om zodoende de gezamenlijke belangen, verband houdend met dit onderwerp, te kunnen behartigen en voorts al hetgeen daarmede in de ruimste zin verband houdt. Concreet betekent dit dat alle Mazda personenwagens ouder dan 25 jaar van harte welkom zijn. Hadi-Mazda Club is een volwaardige vereniging die draaiende wordt gehouden door vrijwilligers.

  Clubblad

  De Hadi-Mazda Club heeft de ambitie om regelmatig een clubblad te presenteren met daarin het nieuws over de club, evenementen, verslagen, etc. Vooralsnog communiceert Hadi-Mazda Club met nieuwsbrieven of directe berichten aan leden.

   Evenementen

  De Hadi-Mazda Club is een jonge vereniging, maar probeert met een volwassen evenementenprogramma de leden en donateurs te bereiken. Vooralsnog beperkt het zich tot een aantal toertochten en deelname aan autoshows of specifieke bijeenkomsten. De bedoeling is dat er een afwisselend evenementenprogramma wordt opgezet met o.a. nationale en internationale kampeerevenementen, etc. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden en donateurs van de Hadi-Mazda Club tenzij dit in de communicatie is aangegeven. Er wordt indien mogelijk samengewerkt met andere Mazda verenigingen in Nederland maar ook in het buitenland.      

  Ga naar de website