• Naam: Gay Classic Car Club
  Merk:  
  Categorieën: Personenauto's

   

  Gay Classic Car Club De GCCC heet voluit de Gay Classic Car Club (Benelux) en ontstond in mei 1992 toen op het eerste evenement spontaan ruim 45 mensen lid werden. Inmiddels is GCCC uitgegroeid tot een actieve club met 320 enthousiaste leden. Doel van de vereniging is het coördineren en het stimuleren van de belangstelling in historische, klassieke en bijzondere automobielen onder homoseksuelen (m/v).

  De club roemt op haar website de uitermate goede sfeer binnen de club en de grote harde kern die geen evenement overslaat. Er zijn uitstekende banden met zusterclubs in Frankrijk, Engeland en Duitsland en dat heeft geleid tot zeer succesvol verlopen internationale evenementen, waarvan het afwisselend in een van de landen georganiseerde evenement Eurotour een goed voorbeeld is.

  De club geeft het GCCC magazine uit dat 4x per jaar verschijnt. Verder verstuurt de club nieuwsbrieven aan haar leden. Een lidmaatschap kost € 27,50 per jaar onder het motto: “voor nog geen drie tientjes krijg je heel veel nieuwe autovriendjes”.

   

  Ga naar de website