• We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat FIVA aanwezig zal zijn op de Rétromobile-beurs in Parijs – die zal worden gehouden van 31 januari tot 4 februari 2024 – op stand 088, gangpad F, hal 1. Deze iconische tentoonstelling viert het erfgoed van historische voertuigen en brengt liefhebbers, verzamelaarsclubs, merken, professionals uit de industrie, organisatoren van evenementen, kunstenaars, ontwerpers, media en het grote publiek samen. Waarom is de aanwezigheid van FIVA op dit evenement belangrijk?

  BEHOUD AUTO-ERFGOED:
  De missie van FIVA is het behouden, promoten en beschermen van het auto-erfgoed van de wereld. Onze deelname aan de Rétromobile-show benadrukt onze toewijding aan deze missie om het recht op het gebruik van historische voertuigen op wegen over de hele wereld te waarborgen.

  KENNIS DELEN:
  Door meer te weten te komen en te leren over de behoeften van liefhebbers, clubs, experts op het gebied van autorestauratie en belanghebbenden, kan FIVA haar horizon verbreden, zowel bij het zoeken naar partnerschappen als bij het begrijpen van de huidige realiteit en problemen waarmee belanghebbenden en deelnemers in de sector worden geconfronteerd.

  WISSEL IDEEËN UIT MET ONS:
  Rétromobile biedt een ideaal platform om ideeën uit te wisselen, andere enthousiastelingen te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontdekken hoe FIVA samenwerkt met organisaties over de hele wereld om de historische voertuigcultuur te promoten.

  We zullen ons manifest - dat FIVA, FIA en FIM gezamenlijk hebben ontwikkeld - aankondigen op onze stand op Rétromobile, op vrijdag 2 februari 2024 om 11 uur. Tijdens het evenement zal ook de legendarische rallyster Michèle Mouton worden opgenomen in FIVA's Heritage Hall of Fame.

  KOM KENNISMAKEN!
  Mis deze unieke kans niet om ons te ontmoeten op Rétromobile. We kijken ernaar uit om met jullie allemaal te praten op onze stand (088, gangpad F, hal 1) tussen 31 januari en 4 februari 2024 aan de Porte de Versailles, Parijs.

  In de aanloop naar de Rétromobile-show nodigen we u allen uit om een beter begrip te krijgen van FIVA aan de hand van de interviews die we hebben afgenomen op Le Mans Classic, waar we sleutelfiguren uit de wereld van historische voertuigen hebben ontmoet en geïnterviewd. Dit omvatte enthousiastelingen en vice-presidenten die commissies leidden. Deze discussies bieden de mogelijkheid om te begrijpen hoe FIVA bijdraagt aan het behoud, de bescherming en de promotie van het erfgoed van historische voertuigen.

  https://www.youtube.com/watch?v=WbWDpi3zIAE&list=PLg-snVxTbp5-9ZruQl0nrXzkVs0PgwtAS&pp=iAQB

  Tot ziens op de Rétromobile show!