• Heeft u een Oldtimer of bent u een liefhebber van historisch voertuigen? 
  Doe dan mee aan het sociaal-economisch onderzoek van FEHAC en FIVA!

   
  Inzicht in het actuele gebruik van oldtimers, de financiële- en werkgelegenheidsbijdrage die historische voertuigen leveren aan de economie, daar gaat het om in het sociaal-economisch onderzoek 2020 van de (internationale koepel) FIVA. 
   
  Naast dat het hebben en onderhouden van mobiel erfgoed een geweldige vorm van vrijetijdsbesteding is, leveren al die activiteiten een aanzienlijke omzet en werkgelegenheid op voor restauratiebedrijven, garages, brandstoffenverkoop, verzekeringsbedrijven en taxateurs. Maar ook horeca bedrijven en campings profiteren van activiteiten van de eigenaren van oldtimers en hun clubs.
   
  Het sociaal-economisch onderzoek van de FIVA wordt dit jaar in maar liefst 71 landen gehouden, door middel van een enquête. De resultaten zijn van het grootste belang voor de onderbouwing van de belangenbehartiging van uw en alle andere oldtimer clubs. Landelijk en internationaal.
   
  Als Federatie van Historische Automobiel Clubs (FEHAC) vragen wij u als Oldtimerbezitter/liefhebber dringend deel te nemen aan dit onderzoek en de enquête online in te vullen. 
  Iedere oldtimerliefhebber kan inloggen op www.fiva.org/en/fiva_survey en vervolgens klikken op de Nederlandse vlag voor de Nederlandstalige enquête. Het invullen van de enquête duurt maximaal 15 minuten. De enquête is gebaseerd op het kalenderjaar 2019 en sluit daarmee de verstoring door Corona in 2020 uit.
   
  Bij het invullen wordt u ook gevraagd naar persoonlijke gegevens. Wij hebben de garantie gekregen dat deze informatie onder de strikte privacy-bepalingen van FIVA valt en nooit identificeerbaar zal zijn op persoonsniveau. 
   
  De enquête moet voor 31 oktober worden ingevuld. Op de FIVA-website: fiva.org staat verdere uitleg. Uiteraard zal ook het FEHAC-secretariaat graag eventuele vragen beantwoorden via secretariaat@fehac.nl of 085 303 46 51. 
   
  Wij rekenen op u uw medewerking en zien uit naar een geweldig resultaat in de vorm van een massaal ingevulde enquête. 
  Dit is ook in uw belang, want de FEHAC en de FIVA kunnen met de resultaten van dit onderzoek uw belangen nog beter behartigen. 
   
  Vast onze grote dank.
   
  Het bestuur van de FEHAC