• Programma FEHAC Academy vrijdag 17 januari 2020

  12:00 uur
  Innovatieve brandstoffen - Adelbert Goede van DIFFER. Een kijkje in de ontwikkeling en de mogelijkheden van alternatieve fossielvrije brandstof, de z.g. e-fuel. Een zeer interessant onderwerp, met informatie over tot nu toe bereikte resultaten en een blik in de toekomst.

  13:30 uur 
  Forgotten oldtimers - Wim Oude Weernink. Als oude rot in het vak van de autojournalistiek geeft hij een bijna tastbaar beeld van wat er was. De beleving van oldtimerbezitters zal door zijn presentatie worden geprikkeld

  14:30 uur 
  Duurzaamheid auto's, een nieuwe benadering - Jeroen van de Braak RAI vereniging. Vanuit het bolwerk van de Nederlandse automobielbranche wordt een boekje open gedaan over een nieuwe zienswijze.

  15:30 uur
  Kostenanalyse mobiel erfgoed - Bert van Wee. Bert geeft een presentatie over zijn onderzoek: de Maatschappelijke Kosten Baten Analyse (MKBA), inzake bezit en behouden van (mobiel) cultureel erfgoed.

  16:30 uur 
  Prijsuitreiking mooiste stand / mooiste auto / oudste forgotten classic car. Een jaarlijks terugkerende beoordeling van op de beurs getoonde voertuigen, in relatie tot het thema van het evenement.

  17:30 uur
  Toekomstvisie van de FIVA - Tiddo Bresters president FIVA. Tiddo is de nieuwe president van de FIVA. Hij heeft in een helder programma van 11 punten aangegeven hoe hij de FIVA de komende jaren wil leiden. In zijn presentatie vertelt hij daarover.

  18.30 uur
  Innovatieve brandstoffen - Peter van Gelder. Als producent van alternatieve brandstoffen geeft hij namens Ecomaxx een presentatie over de eigenschappen en waarom deze nieuwe brandstoffen door het ontbreken van ethanol en andere toevoegingen zo’n belangrijk alternatief zijn.