•  

  Naam: Bol d’Or Club Nederland
  Merk: Honda Bol d’Or
  Categorieën:   Motorfietsen
  Regio:  

   

  We zijn een landelijke motorclub gericht op de Honda Bol d’Or Het is onze doelstelling om regelmatig toerritten en treffens te organiseren om deze oldtimers rijdend te houden. Hiervoor verlenen wij advies aan onze leden en we delen onze technische kennis zodat onze leden al dan niet met hulp hun motor zelf veilig en rijdend kunnen houden.

  De Honda Boldor is gemaakt en verkocht tussen 1979 t/m 1984. De club is in 1994 opgericht en heeft nu ca. 100 leden, waaronder ook 2 leden in België. We brengen 1-2 keer per jaar ons clubblad “De Ratelketting” uit. 

  Voor wat betreft onze activiteiten proberen we in het motorseizoen ongeveer één keer per maand iets te organiseren. Dit varieert dan van een toertocht tot een bijeenkomst waarbij we iets doen dat met onze hobby motorrijden te maken heeft. 

  Deelname aan deze ritten, weekenden en bijeenkomsten is uiteraard op vrijwillige basis. Op de evenementenpagina is te zien wat er georganiseerd is. Elk jaar organiseren we met hemelvaart een buitenlandse tocht van 4 dagen naar, Eifel, Ardennen, Sauerland of Härz.

  Alle leden van de Bol d’Or Club kunnen gebruik maken van (technische) ondersteuning in de vorm van advies, of ze kunnen onderwerpen aandragen die op een technische dag behandeld en gedemonstreerd kunnen worden.

  Ga naar de website