•  

  Naam: Bentley Drivers Club - Dutch Region (BDC-DR)
  Merk: Bentley
  Categorieën: Personenauto's
  Regio:  

   

  De Dutch Region is een zelfstandige vereniging, die een van de 22 secties vormt van de Engelse Bentley Drivers Club, welke is gevestigd in Wroxton, Engeland.

  Het rijden en onderhouden van de historische Bentley voertuigen ( 30 jaar en ouder ) is een belangrijk doel bij het in stand houden van deze voertuigen als cultureel erfgoed.   

  De Bentley Drivers Club heeft als doelstelling bezitters van Bentley voertuigen samen te brengen. De Club staat open voor alle Bentley voertuigen uit de periodes waarin de W.O. Bentley, de Derby en de Crewe auto’s geproduceerd zijn en nog steeds worden.

  De Club organiseert een aantal evenementen per jaar, waarbij de leden elkaar kunnen ontmoeten en met hun eigen auto in juiste ambiance kunnen toeren. Er zijn naast de voor- en najaarsrit ook andere evenementen, waarbij de nadruk niet op het rijden ligt maar op bijvoorbeeld cultuur en de onderlinge contacten. In elk geval is de samenbindende factor altijd de bewondering voor en fascinatie rond het meer dan 100 jarige merk Bentley.

  Ga naar de website