•  

  Naam: Oldtimer en Replica Club Assendelft
  Categorieën: Personenauto's
  Regio: Assendelft

   

  De Oldtimer en Replica Club Assendelft is in 2009 geboren uit een groep gepassioneerde autoliefhebbers van Oldtimers en Replica’s. Een groep vrienden en bekenden met de oorsprong uit Assendelft, hebben allen een voorliefde voor auto’s, ouder dan 10 jaar en zijn in het bezit van één of meer exemplaren. De autokeuze van ORCA leden is onafhankelijk en niet merkgebonden.

  Missie

  De Oldtimer en Replica Club Assendelft heeft zich tot doel gesteld auto’s uit het verleden op de weg te behouden. Gezamenlijk tripjes te ondernemen, beurzen te bezoeken of workshops bij te wonen of zelf te organiseren. Kennis over de merken te delen en technische kennis uit te wisselen. Daarnaast streeft de club inkoop combinaties te kunnen maken.

  Visie

  De visie van ORCA is auto’s met een respectabele leeftijd te koesteren, te onderhouden en in stand te houden voor het nageslacht. Iedere auto heeft zijn eigen unieke kenmerken en historie. Elke auto is weloverwogen ontworpen voor een doel en maakt in onze ogen deel uit van een kunstvorm, in zowel de vormgeving van de auto, als de techniek die onderhuids schuilt.

  Ga naar de website

 • Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)