• Fehac verwelkomt Elaska vanaf 1 juli als Business Partner

  Elaska, een verzekeringslabel van Ensupport, heeft zich gespecialiseerd in oldtimer verzekeringen en neemt als assurantiekantoor op exclusieve basis deel aan het Business Partner Programma.

  Amersfoort 24 juni 2015:

  Elaska is vanaf 1 juli 2015 de nieuwste Business Partner van de Fehac, de Federatie Historisch Automobiel- en Motorfietsclubs en daardoor voorkeursleverancier voor alle leden van de ruim tweehonderd bij de Fehac aangesloten verenigingen. De leden hebben gezamenlijk 250 uizend voertuigen in hun bezit. Als Business Partner zal Elaska zich binnen de aangesloten oldtimerclubs van de Fehac profileren als partner voor de oldtimerbezitters op het gebied van specifieke verzekeringen, financieel advies en een internetplatform.

  Zo biedt Elaska zowel de clubs als de bezitters meerwaarde en vervult daarmee een belangrijke rol in het Business Partner Programma, namelijk het leveren van specifieke producten en/of diensten die zijn toegesneden op de wensen van de leden van de Fehac.

  Het Business Partner programma is gericht op professionele toeleveranciers die aantoonbaar betrokken zijn bij klassieke voertuigen en hun gebruikers. Hiervoor biedt Elaska specifieke verzekeringsoplossingen en ontvangen leden interessante kortingen op de premie bij het afsluiten van verzekeringen. Daarnaast ontwikkelt Elaska internetapplicaties die het de eigenaren, maar ook de oldtimerclubs, makkelijk maken klassieker gerelateerde werkzaamheden eenvoudig online te regelen; zoals het schorsen van een kenteken in combinatie met het opschorten van de verzekeringsdekking.

  “Het is uniek dat Elaska op deze manier zowel de clubs als de oldtimerbezitters kan ondersteunen bij het vereenvoudigen van werkzaamheden rondom het bezit, behoud en onderhoud van prachtige historische voertuigen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat mensen kunnen genieten van de leuke momenten en zich geen zorgen hoeven te maken over de risico’s hiervan”, zegt Wilco Groot, directeur Ensupport”.