• Uitnodiging FEHAC Taxatievakdag 12 april 2018

  Na twee succesvolle eerdere edities in 2014 en 2016 wordt op donderdag 12 april 2018 in het BOVAG huis te Bunnik alweer de derde Taxatievakdag gehouden. Op deze dag is iedereen welkom met belangstelling voor het vak van klassieke voertuigen taxateur: taxateurs, clubvertegenwoordigers, verzekeraars en overige belangstellenden.

  Aan het programma wordt nog volop gewerkt, maar in ieder geval kunt u verwachten: - de actualiteiten van het taxateursvak - een breed internationaal overzicht van de bestaande naslagwerken met taxatiewaarden - de taxatie via stemkastjes van vier aanwezige uitdagende klassiekers - blijf het maar stijgen? De prijsontwikkeling klassiekers in de afgelopen jaren en in de toekomst - hoe werkt de Catawiki online veiling?

  Het programma begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9:30 uur), eindigt om 17.00 uur met een goede lunch en drankjes tussendoor. Tijdens de pauzes kunt netwerken en de te taxeren voertuigen goed bekijken. Van te voren krijgt u nog een opgave welke te taxeren voertuigen er staan zodat u zich thuis alvast kan voorbereiden. De dag kost € 150, taxateurs die staan op de lijst van taxateurs die een FEHAC Goedgekeurd Taxatierapport maken ontvangen korting.

  U kunt via onderstaande link inschrijven en betalen.

  https://yourticketprovider.nl/widget/?cid=607111&productid=23389#/tickets/23389

  Organisatie FEHAC Taxatievakdag 2018 | Herman Steendam | wvt@fehac.nl | tel 0654 643043

   

  TMV Klassiekertaxateur cursus 14 en 15 maart 2018

  De Federatie TMV organiseert een tweedaagse cursus voor de jongere liefhebbers die het hele leuke vak van klassiekertaxateur willen leren. Het is een eerste kennismaking met het vak en het begin om zelf taxateur te worden. Om te zorgen voor kennisoverdracht heeft register taxateur TMV Wiebren de Jong ook voor 2018 het initiatief genomen om een 2-daagse basiscursus klassiekertaxateur te organiseren.
  Registertaxateur TMV Kees van Stokkum neemt het technische deel van de auto’s voor zijn rekening en Herman Steendam van de FEHAC spreekt over de juridische aspecten, verzekering en regelgeving oldtimers.

  De cursus wordt gehouden op 14 en 15 maart te Emmeloord. De kosten bedragen € 740 voor beide dagen. Dat is inclusief consumpties, lunches, deelnamecertificaat en USB stick. Als u wilt overnachten wordt het diner en overnachting separaat geregeld.

  Opgave per email: info@dejongklassiekertaxaties.nl U ontvangt dan een inschrijfformulier.

  30 januari 2018