• Momenteel kent FEHAC onderstaande Business Partners:

 • Met het samenvoegen van de merken Europeesche en a.s.r. is er een einde gekomen aan het partnerschap tussen FEHAC en de Europeesche. Het goede nieuws is dat het partnerschap nu wordt voortgezet onder de vlag van a.s.r.

  De Oldtimerverzekering van a.s.r. is, met hulp van de kennis en ervaring van de Europeesche, in 2018 vernieuwd. De verzekering voldoet sindsdien aan alle negen eisen die de FEHAC stelt aan een kwalitatief goede oldtimerverzekering en draagt daarmee het felbegeerde ‘FEHAC-keurmerk’. a.s.r. is verzekeraar sinds 1720 en behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. In de verzekeringsmarkt voor oldtimers is a.s.r. nu marktleider en zal vanuit die rol een belangrijke partner zijn voor FEHAC.

  Website a.s.r. Verzekeringen

 • Kroon-Oil bestaat net als de automobiel al meer dan 100 jaar en is een grote producent en leverancier van hoogwaardige olie en smeermiddelen voor allerlei specialistische toepassingen. Naast producten voor wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart, biedt het bedrijf diverse specialiteiten, zoals de lijn met speciale olieproducten voor klassieke voertuigen. In Zwijndrecht en Almelo staan de productie- en verkooplocaties. Kroon-Oil producten verdienen met recht het predicaat ‘Made in Holland’. Maar wel Nederlandse makelij mét internationaal geldende specificaties, wereldwijd geëxporteerd. Als onafhankelijke producent is Kroon-Oil in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Technische trends worden op de voet gevolgd. Daarnaast biedt het bedrijf maatoplossingen voor specifieke wensen van haar klanten.

  Website Kroon Oil

 • Professionele oplossingen en topkwaliteit – met deze succesvolle combinatie mag Glasurit zich al 130 jaar scharen onder de toonaangevende merken als het gaat om lakreparatie bij personenauto’s en bedrijfswagens. Zelf succesvol zijn is echter niet genoeg voor ons. We willen ook autoschadeherstelbedrijven succesvol maken! Trouw aan ons motto ‘ProFit met Glasurit’ zorgen we er daarom voor dat autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld veilig en glansrijk zaken kunnen doen.

  Het is ons doel de beste oplossingen aan te bieden. Daarom zijn we voortdurend bezig ons product- en dienstenaanbod verder te ontwikkelen. We maken uw autoschadeherstelbedrijf fit voor de toekomst. Met innovatieve lakproducten en -systemen voor een briljant eindresultaat, met steeds betere instrumenten om snel en trefzeker kleuren te zoeken, met een groeiend adviesaanbod om het aanwezige besparings- en ontwikkelingspotentieel te benutten, en – niet in de laatste plaats – met een uitgebreid trainingsprogramma via een wereldwijd trainingsnetwerk.

  De altijd hoge kwaliteit van Glasurit op elk gebied heeft ertoe geleid dat Glasurit-autoreparatielakken wereldwijd van vrijwel alle vooraanstaande autofabrikanten een approval hebben gekregen voor reparaties. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld gebruik maken van Glasurit.

  Website Glasurit

 • Ecomaxx ontwikkelt, test en produceert brandstoffen voor specifieke doelgroepen. Denk hierbij aan schone brandstoffen voor racedoeleinden, klassieke auto’s, motorfietsen, bromfietsen en boten. Het uitgangspunt is dat de brandstoffen schoner verbranden, dat de motor minder schadelijke stoffen uitstoot en maximaal presteert.

  Ecomaxx speelt in op specifieke brandstofbehoeften. Daar waar standaard brandstoffen problemen geven, biedt Ecomaxx de oplossingen. Lang houdbare benzine bijvoorbeeld, waarin Ecomaxx probleemloos kan voorzien. Motoren die rijden op Ecomaxx brandstoffen stoten minder schadelijke uitaatgassen uit. Ecomaxx probeert daarmee oldtimers ook in de toekomst rijdend te houden, zelfs in stedelijke milieuzoneringen.

  Website Ecomaxx

 • Het Louwman Museum herbergt 's werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. Het museum straalt passie uit. Elke automobiel vertelt zijn eigen verhaal en levert daarmee zijn eigen bijdrage aan de geschiedenis. Het zijn spiegels van de cultuur.

  De collectie is gehuisvest in een specifiek voor dat doel gebouwd museum in Den Haag, de stad waar P.W. Louwman de verkoop van Dodge- en Chrysler-automobielen in Nederland begon. Het museumgebouw, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves, is in harmonie met de historische omgeving. Ook de omringende landschapsarchitectuur van Lodewijk Baljon is in evenwicht met het gebouwontwerp

  Website Louwman Museum